Добре дошли

Уважаеми гости на нашия сайт,

В края на една напрегната и нелека за нашето училище учебна година на 30 юни, след прекраснo тържество и със свидетелства в ръце, нашите ученици излязоха в заслужена ваканция.

Учителите в нашето училище използваха седмицата от 3 до 7 юли, за да поработят върху различни аспекти на училищното развитие или за обучение.

Сега нашите учители също си почиват, за да могат през подготвителнaтa седмица от 31 август със свежи сили  да подготвят учебната година 2017/18.

Служителите в администрацията (тук включвам и помощния персонал) през ваканцията не само ще могат да си починат, но и да подготвят материално-технически новата учебна година.

През лятната ваканция ще бъдат оборудванин нови класни стаи в блок С, новата ни учителска стая в блок В и... училищният двор ще бъде преобразен с нови площи и уреди за игра. Вече нямаме търпение...

Пожелавам на всички членове на училищната общност слънчеви и релаксиращи ваканционни дни. Желая Ви време за книгите, които все още чакат да бъдат прочетени, време за музиката, която винаги е искала да бъде чута, време за хората около нас, на които винаги сме искали да обърнем внимание и време за самите нас.

До нови срещи на 31 август за всички учители и на 7 септември за всички ученици заедно с техните родители на празника за откриване на учебната 2017/18 година.

Т. Барц

прочети повече

Актуално 2016/2017

06
30
Заключителен празник

Днес празнувахме закриването на учебната година.

06
26
На гости в гимназия „Филип Меланхтон“ в Берлин

8б клас – цяла седмица в Берлин!

06
26
Родителите ни четат

За да поощрим интереса към четенето и да се опознаем по-добре, поканихме родителите от класа, които говорят немски език, да ни прочетат откъс от детска книга.

06
22
Ден на талантитe

В деня ня талантите, в страхотно време, много деца от началното училище показаха уменията си.

Актуални галерии

Заключителен празник